KOnferencia
Iroda Bt.

A jó szervezés és a siker a részletekre való odafigyelésen múlik...

Joseph Lister

Kedves Kollegák!

A jelenlegi vírushelyzetből adódóan sokak kénytelenek otthon dolgozni. A járványügyi szabályozásnak megfelelően nagyobb létszámú összejövetelt (pl. konferenciát) szervezni, illetve azon részt venni nem lehet.
Biztos sokan vannak úgy, hogy ezt a kényszerű időszakot szívesen hasznosítanák saját továbbképzésükre, szakmai ismereteik bővítésére.
Ezeknek a gondolatoknak az értelmében döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a #maradjotthon – Szakmai előadások weblapunkat és #maradjotthon – Szakmai előadások Facebook oldalunkat.
Az elmúlt évek konferenciáin elhangzott előadásokból válogatunk, felkérjük előadóinkat, hogy frissítsék fel előadásukat, vagyis hangalámondással készítsenek *.ppt fájlt vagy készítsenek egy hanggal ellátott videofelvételt (képernyőfelvételt) *.mp4 formátumban.
Néhányan már vállalták előadásuk „frissítését”. Az így elkészült előadások, illetve a konferenciákon készített helyszíni videófelvételek közül néhányat már megtekinthetnek.
Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk segíti idejük hasznos eltöltését, illetve szakmai ismereteik bővítését.
Amennyiben javaslatuk van arra, hogy kit kérjünk fel előadásának (a jelzett formátumok szerinti) átalakítására, kérjük, írja meg nekünk!
Elérhetőségünk: info@konferenciairoda.hu
 
Köszönjük, hasznos időtöltést kívánunk!
 
KI Bt.

Következő konferenciáink

Archívum

Az elmúlt évek konferenciáinak előadásait, képet és programjait megtalálhatja!

FELTÖLTÉS ALATT !!