Kezdőlap

      Kedves Látogatónk, (magánszemély, cégképviselő)!

Az elmúlt 28 év során, több konferenciánkon is részt vett Ön, illetve az Ön által képviselt cég több dolgozója. A konferenciákról az e-mail címükre küldött értesítésből illetve honlapunkról szereztek tudomást.
Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal és szeretnénk kérni, hogy a 2018. május 25-én életbelépett új adatvédelmi törvény alapján az alábbiak szerint nyilatkozzanak, hogy az elkövetkező időszakokban szeretnének-e tájékoztatást kapni az elkövetkező rendezvényeinkről.
Személyes adataikat, (mi lényegileg az e-mail címén, telefonszámon – sok esetben ezek sem személyesek, hanem céghez köthetőek – kívül mást nem kezelünk), mint eddig is, az Önök tájékoztatása érdekében tároljuk.
Ezért kérjük, hogy a következő ikonra   kattintva erősítsék meg néhány kérdés* megválaszolásával szándékukat, hogy a későbbiekben is közvetlenül tudjuk küldeni Önöknek a konferenciák tájékoztatóit. (* mely segíti, hogy csak azokról a konferenciákról tájékoztassuk, ami Önöket leginkább érdekli.)
Bízunk benne, hogy az elkövetkező időszak szakmai konferenciái és rendezvényei iránt továbbra is érdeklődnek és szánnak ránk néhány percet a jelzett kérdések megválaszolására és hozzájárulásuk elküldésére.

Várjuk válaszukat.

Üdvözlettel

Szalay László
ügyvezető igazgató

A hozzászólások zárolva.