2023. június 1.
Hotel Millenium, Budapest

Regisztráljon újraindítási kedvezménnyel!

Köszöntünk minden érdeklődőt a Burkolástechnika Egyesület nevében!

2013-ban tartottuk utolsó szakmai rendezvényünket az “Esztrich és Ipari Padló Egyesület”-tel közösen.
Idén szeretnénk elindítani, egy évente két alkalommmal jelentkező rendezvénysorozatot. Mind tavasszal és ősszel is egy napos szakmai fórumot, konferenciát tartunk a tagjainkat érintő szakmai kérdésekben. Minden alkalommal szeretnénk megismertetni a résztvevőkkel a legújabb technológiákat anyagokat. Természetesen szeretnénk bevonni a társszakmák szakembereit, hogy segítsék előadásaikkal, részvételükkel, véleményformálásukkal a rendezvények szakmai színvonalát. 

A tavaszi konferencia ideje: 2023. június 1. 
A tavaszikonferencia helyszíne:  Hotel Millenium
1089 Budapest, Üllői út 94-98.
 A tavaszi konferencia célja: A beltéri padlóburkolatok fogadófelületei – aljzatbetonok, esztrichek szabványainak, előírásainak ismertetése, a száraz aljzatok típusainak bemutatása. A természetes kő, burkolókő, térkő, kerámia lapok, textil és rugalmas burkolóanyagok beépítési kérdései, tűzvédelmi, takarítással, karbantartással foglalkozó  kérdések megbeszélése és nem utolsó sorban a szakmában  foglalkozó szakemberek találkozásának biztosítása.
Az idei, konferencián előadásokat várunk a tavaszi konferencia céljaival, új technológiákkal és anyagokkal kapcsolatosan.
A tavaszi konferencia szakmai védnöke: Burkolástechnika Egyesület
Akkreditáció:
A konferenciát a Magyar Építész Kamara elfogadta továbbképzésként és a teljes napos részvételért 1,5 pontot adnak! (módosítás 2023.05.20-án)