Kedves Olvasó!

Irodánk és jogelődje 1990 óta szervez szakmai konferenciákat, melyek a mérnökök, egyetemi, főiskolai hallgatók ismeretanyagának bővítését, szakmai továbbképzését szolgálja, mely tevékenységünk legnagyobb részét teszi ki. Konferenciáink között szerepel a (saját ötletű) „Geotechnika” és az „Építményeink védelme” rendezvények, melyek közül az előbbit 1990, az utóbbi pedig 1992 óta szervezzük. A konferenciák  szakmai színvonalát az egyetemi oktatók, elismert szakemberek, mint pl. Dr. Szepesházi Róbert, Dr. Mecsi József, Szilvágyi László, Dr. Hajtó Ödön, Dr. Horváth Tibor, Dr. Deli Árpád, Dr. Scharle Péter, Vértes Mária, Schulek János, Horváth Adrián, dr. Seidl Ágoston biztosítják. A szakmai színvonal további bővítése érdekében védnökséget vállalt a konferenciáink felett többek között a Magyar Mérnöki Kamara tagozatai, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt..
2006 – 2012 között a HAPA Magyar Aszfaltipari Egyesülés nemzetközi előadókat is felsorakoztató konferenciáit szerveztük, 2007 novemberétől javaslatunkra kezdtük el szervezni, a HAPA Fiatal Mérnökök Fóruma szakmai összejöveteleket. Már 2012-től szervezzük a Szilikátipari Tudományos Egyesület, Kő- és kavics szakosztályával közösen a Kő- és Kavicsbányászati konferenciákat. A Magyar Földtani és Bányászati Hivatal szakmai közreműködésével szerveztük a Bányászat és Geotermia 2011 konferenciát. Betonburkolat Egyesület Éves (2012 és  2014) Konferenciáját is mi szerveztük.

2017 óta szervezzük a Digitális építőipar című konferenciánkat, mely a számítástechnika térnyerését is segíti az építőipari tevékenységek során.

Cégek részére is szervezünk konferenciát technológiájuk szakmai tevékenységük bemutatása érdekében (pl. Carmeuse Hungária Kft.).

Részvételi díjas konferenciáinkon szinte a kezdetek kezdetétől ingyenességet biztosítottunk senior és a leendő (egyetemi hallgatóknak) mérnököknek.

Konferenciáink beérkezett szakmai előadásait vagy papírkiadványban, vagy elektronikus formában (internet, DVD) biztosítottuk a résztvevőknek, hogy a későbbiek folyamán is újra fel tudják idézni az ott hallottakat.

1992 óta szervezünk épületszigeteléssel, épületgépészettel közlekedésépítéssel, foglalkozó  Országjáró Szakmai Rendezvényt, konferenciát. Rendezvényeink közül kiemelném az épületgépészettel foglalkozóakat. 2001-től szervezett szakmai konferenciákon, konferencia sorozatokon többek között a következő cégek Air-Technik Kft., Air Trade Centre, Bartosz Kft., Hansgrohe Kft., Herz Armatúra Hungária Kft., Kludi Szerelvények Kft.,  Mofém Zrt., Oventrop Magyarország Kft.,  Rettig Hungária (Vogel&Noot) Kft., Robert Boch/Buderus Hungária Kft., SCHELL GmbH., Sinus-ker Kft., Thermoversus Kft., Vivaco Kft., Wilo Magyarország Kft., Wolf  Klíma és Fűtéstechnika Kft.

Tevékenységünk kezdete óta több mint 350 (építőiparral kapcsolatos) szakmai rendezvényt szerveztünk, a résztvevők megelégedésével.

2013 év végére szervezett Építményeink 2013 EPB konferenciánkkal (Csíkszereda, Piricskén) megkezdtük erdélyi tevékenységünket,  folytatásaként évente szerveztünk magas-, mély- és infrastruktúra építéssel foglalkozó konferenciákat. 2020-ban Székelyudvarhelyen szervezzük a következő erdélyi szakmai rendezvényünket.

Sport rendezvényünk a MEB-33 Kosárlabda Torna, mely magyarországi és külhoni magyar nyelvű gimnáziumok 3+1 fős csapatainak mérkőzéseit tömöríti magába. A tornát évente szervezzük és várjuk az érdeklődőket.

Néhány éve döntöttünk arról, hogy a szakmai konferenciákon kívül egyéb rendezvények szervezését is fel vegyük a repertoárunkba. Vállaljuk családi rendezvények, sport események, osztálytalálkozók és céges rendezvények megszervezését.

Remélem rövid bemutatkozó levelünk elolvasása után bizalommal keres fel minket !

Üdvözlettel:

Szalay László
ügyvezető